Kristinehamn, Kristinehamn

Hedehult 4

Såld
  • 6 rum
  • 103 kvm
  • Villa

FAMILJENS NYA FRAMTID - HEDEHULT KRISTINEHAMN

Härligt familjehus i underbart naturläge och med närhet till Kristinehamns centrum. Här finnes ett hus med flertalet möjligheter med tillhörande gästhus samt gästlägenhet i källaren.

Här på underbara Hedehult 4 finns nu möjlighet att skaffa sitt nästa drömboende. Här finns ett underbart hus med många härliga sociala ytor och gott om sovrum för den stora familjen. Rymligt kök i lantlig stil i anslutning till det inglasade uterummet som leder oss vidare mot en stor altan i väst. Här får ni sex rum och kök varav fem av dessa utgör sovrum inkl gästlägenheten samt här finns ångbastu, vanlig bastu och badtunna i utomhus miljö. På tomten finns ytterligare ett gästhus med fyra bäddar. Garaget är för närvarande omgjort och används som en yoga-studio.

Kristinehamns centrum nås på endast fem minuter med bil, mataffärer och skolor likaså. Naturen runt knuten och här finns grannar som har stallplatser för uthyrning. Nära till Hultets Friluftsgård/ anläggning ett eldorado för friluftsintresserade året om. Pendlare har lätt att nå E18 från huset.

Varmt välkomna till en fin visning!

Mer om mäklarna