Kristinehamn, Kristinehamn

Filipstadsvägen 30A

Såld
  • 6 rum
  • 111 kvm
  • Villa

Anno 1925 - Charmig 1½ -plans villa - Kristinehamn

Charmig 1½ -plans villa Anno 1925! Nu har vi möjligheten att erbjuda denna fantastiska villa som med sin bevarade tidstypiska stil ger en underbar charm och karaktär. Välkomna!

Charmig 1½-plans villa Anno 1925! Nu har vi möjligheten att erbjuda denna fantastiska villa som med sin bevarade tidstypiska stil ger en underbar charm och karaktär.

Bottenvåning välkomnar er med ett praktiskt kapprum. Vidare in i bostaden möts ni av bostadens fullutrustade kök. Här finns gott om arbetsyta där en bevarad vedspis är en spännande detalj. På bottenvåningen finns även två vardagsrum med en kakelugn var som ger en hög mysfaktor. Här finns även ett rymligt allrum samt ett väl tilltaget badrum. På samma våning finner ni även utgång till altanen och den härliga poolen.

När du tar dig upp till övervåningen möts du av ett mysigt sovrum och två extra rum, som kan anpassas efter dina behov - perfekt för familjen eller som arbetsrum. Här finns även en separat wc för extra bekvämlighet. Kaminen bidrar med härlig värme.

Här finns möjligheten att äga ett hem med härlig karaktär och stil. Välkommen hem!

Mer om mäklarna