Bråtens sommarstugeområde, Kristinehamn

Bråtenvägen 72

Såld
  • 4 rum
  • 72 kvm
  • Villa

Sommaridyll vid Vänerns kant!

Friliggande sommarbostad på 72 kvm med svårslagen utsikt över Vänerns skärgård.

Via en stig bland ljung och blåbärsris tar du dig ner till bryggan för exempelvis lite fiske eller ett svalkande dopp. 5 minuters promenad österut hittar vi fantastiska klippor för sol och bad, eller om man bara vill njuta av lugn och ro och blicka ut över horisonten.

En sommardröm som bör upplevas!

Bostaden består av två spegelvända delar om ca 36 kvm vardera, som enkelt kan slås ihop då den avskärmande väggen ej är bärande. Vardera del har ett sovrum med plats för två enkelsängar eller en dubbelsäng, varsitt kök av enklare karaktär, med mindre spis med ugn och mikrovågsugn samt ett allrum med stora fönster ut mot sjön. I ena delen finns en braskamin som räcker gott åt de båda delarna en kylig sommarkväll. Det finns dragen el och sommarvatten. Möjlighet finns att ansluta till fibernät. Plasteka med motor ingår.

Bostaden är vinterisolerd och är i behov av både invändig och utvändig omsorg. Duschrum och mulltoa i en separat byggnad och för den som hellre tar en dusch ute i det fria finns även en utedusch.

Bråtens stugområde ligger ca 30 minuter från Karlstad.

I sydvästra delen av Ölmeviken ligger Kummelöns naturreservat med sina vackra strövvänliga ekhagar. För drygt 150 år sedan var det mest ekskog i området men genom senare tids röjningsarbeten och bete är det idag hagmark med ett glest trädbestånd av äldre och yngre ekar och lindar samt några täta lövdungar. Naturreservatet sköts genom årligt bete med får eller nötboskap.

Mer om mäklarna