Venestad, Kristianstad

Venestadsvägen 47

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Villa

Naturskönt och vackert i Venestad!

Vackert beläget längs slingrande landsvägar, mjukt inbäddat i grönska och med vyer över öppna åkrar finner vi denna pärla i natursköna Venestad!
Det här huset passar i alla avseenden, oavsett om du vill bo här permanent eller nyttja bostaden som fritidshus. Invändigt har huset mycket bibehållen charm med bjälkar och en gammal bakugn. Från 2017 och framåt har huset renoverats och allra nyligen har man bland annat satt in ett nytt kök. Utvändigt finns en stor trädgård med många möjliga platser för det uppiggande morgonkaffet eller sommarfesterna där hela sällskapet lätt ryms runt dukat bord. Möjligheterna är oändliga, vad sägs om ett orangeri eller ett trädgårdsland? Eller så låter du trädgården vara precis som den är, lättskött och med gott om plats för barnens lek och bus.

I Venestad bor du naturskönt och vackert i en aktiv by! Skolor, förskolor och matbutiker finns några minuter bort i grannbyn Tollarp. Med bil eller buss tar du dig smidigt in till Kristianstad.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna