Vä, Kristianstad

Vikingavägen 15

Såld
  • 6 rum
  • 159 kvm
  • Villa

Mycket välskött enplanshus på fantastiskt läge i Vä

På lugn återvändsgata i Vä presenteras detta ytterst välskötta enplanshus. Huset som har varit i samma persons ägo sedan byggåret 1970 har renoverats löpande med bl.a. bergvärme, helkaklat badrum, takbyte och fönsterbyte samt byggts till med garage, uterum och överbyggd altan. Interiört erbjuds gott om utrymmen med upp till fyra sovrum, kök med matplats, genomgående vardagsrum samt stor möblerbar hall. Utöver det finns helkaklat badrum, tvättstuga, dusch och wc samt gott om förvaringsmöjligheter. Trädgården är helt fantastisk med äppelträd, päronträd, formklippta buskar, stenläggningar och gräsmatta. Med uteplats åt väster och altan åt öster finns det möjlighet till såväl sol som skugga under hela dagen. I trädgården finns även isolerad friggebod och växthus. Garage och uppfart ger plats åt två bilar.

På Vikingavägen bor Ni på barnvänligt läge precis intill Klackabackens vackra naturstråk och på kort gångavstånd till populära Väskolan (F-9), Vä-badet och idrottsplatsen. I Vä finns all service som man kan tänka sig med mataffärer, café, vårdcentral och apotek. Utmärkta bussförbindelser med stadsbuss som tar dig till centrala Kristianstad på mindre än 15 minuter.

Varmt välkommen att boka in er på visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna