Vä, Planeternas, Kristianstad

Uranusvägen 9

Såld
  • 5 rum
  • 147 kvm
  • Villa

Exklusiv och vacker enplansvilla på Planeternas i Vä!

Vill du bo i en vacker och välrenoverad enplansvilla i Vä's finaste villaområde men samtidigt med härliga, lantliga vyer? Då är denna villan på Uranusvägen 9 definitivt något för dig! Här erbjuds nämligen en otrolig bostad om 147 kvm fördelat på ett plan, perfekt belägen på generös hörntomt.

Här bor du bekvämt och underhållsfritt i många år och invändigt möts man av exklusiva materialval och stora ytor. Planlösningen är optimal med ett ljust, öppet och påkostat kök från HTH i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Stora fönster som vetter ut mot det mysiga uterummet och den lyxiga uteplatsen med pool. De tre sovrummen är generösa till sin storlek och det helkaklade badrummet är renoverat 2015, här har man valt ljusa och klassiska färg- och materialval.

Utvändigt erbjuds en underbar utemiljö med en lyxig saltvattenspool med pooltak, vilket möjliggör bad även i sämre väder och ger en varmare badmiljö. Det påkostade och rymliga uterummet kan nyttjas året runt då det är isolerat och har golvvärme, vilket förlänger sommarsäsongen och är en utmärkt plats för umgänge och mysiga kvällar.
Trädgården är rymlig och lättskött, kanske nöjer du dig precis som det är med stora ytor för barn med spring i benen eller så låter du fantasin flöda och ger trädäcket med pool sällskap av ett växthus? Eller prunkande rabatter med blommor i alla möjliga färger? Oavsett, på Uranusvägen 9 är det ljuvligt att leva - både invändigt och utvändigt!

Man har även valt att lägga solceller på taket och tack vare det får nuvarande ägare tillbaka ca 35 000 kr varje år, vilket gör driftskostnaderna otroligt låga. Uppfarten är stenlagd och bilen ställer du behändigt i det isolerade garaget. Det finns även laddare för elbil.

Här bor man på lugnt område utan störande trafik och med gångavstånd till både förskolor och skolor. Med bara 50 meter till lekplats och närhet till busshållplatsen, stadsbussen tar dig smidigt in till centrala Kristianstad. Fina natur- och motionsslingor samt matbutik, vårdcentral, café och apotek på gångavstånd.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna