Österäng, Kristianstad

Emil Kleens väg 13

Såld
  • 5 rum
  • 135 kvm
  • Villa

Väl omhändertagen enplansvilla med exklusiv utemiljö, på trevliga Österäng!

På barnvänliga och populära Österäng har vi nu glädjen att presentera en väl omhändertagen enplansvilla med allt du kan tänkas önska. Här bor du bekvämt och underhållsfritt i många år och med fyra sovrum i behaglig storlek får hela familjen plats utan att det känns trångt. Brukar du dessutom drömma om svalkande bad under varma sommardagar? På Emil Kleens väg 13 blir det verklighet! Här erbjuds nämligen en underbar utemiljö med en exklusiv pool som dessutom har pooltak, vilket möjliggör bad även i sämre väder och ger en varmare badmiljö. Det påkostade och rymliga uterummet förlänger sommarsäsongen och är en utmärkt plats för umgänge och mysiga kvällar.

Invändigt är planlösningen optimal med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning och stora ytor. Köket är från HTH och modernt men samtidigt tidlöst i sitt utförande, både gott om förvaring och bänkyta - här är det roligt att laga goda middagar! Husets badrum är ljust, fräscht och renoverat 2022.
Utvändigt har vi förutom det härliga poolområdet en trevlig trädgård med äppelträd och körsbärsträd. Uppfarten är asfalterad och utöver carporten finns det gott om plats att parkera bilarna.

På Österäng bor man med närhet till flertalet förskolor och skolor, nära till buss och kommunikationer. Cykelavstånd till både centrum och C4-shopping. I området är det blandad ålder på grannarna men många barnfamiljer trivs ypperligt här då det både finns stora grönområden och lekplatser.

Varmt välkomna att boka in er till visning via vår hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna