Öllsjö, Kristianstad

Tyras väg 7

Såld
  • 6 rum
  • 162 + 22 kvm
  • Villa

Väl omhändertagen 1,5-plansvilla med stora ytor och härlig trädgård i barnvänliga Öllsjö!

På lugn och barnvänlig återvändsgata i attraktiva Öllsjö erbjuds nu en riktigt trevlig 1,5-plansvilla byggt i lösvirke med insynsskyddad trädgård. Här flyttar du rakt in i lyxen som erbjuds i påkostade och tidlösa material, delvis öppen planlösning med kök i anslutning till vardagsrum och matplats. Köket är generöst till sin storlek och har nya luckor från 2018, här finns även gott om förvaring och härliga bänkytor. Vardagsrummet har stora härliga fönster som ger ett fint ljusinsläpp och utgång till det mysiga uterummet. Här umgås man med enkelhet med både familj och vänner - alla är välkomna och alla får plats! Det erbjuds även fyra sovrum av bra storlek, två helkaklade badrum samt en fräsch och rymlig tvättstuga.

Utvändigt möts vi av en väl omhändertagen trädgård i perfekt söderläge med fina stenläggningar och generösa gräsytor. Egen brunn för bevattning är perfekt för den som älskar blommor och växtligheter. Som om inte det vore nog finns här även ett rejält uterum med skjutbara fönsterpartier som inte bara förlänger sommaren och skyddar för regniga dagar utan också ger ytterligare yta för umgänge. Vad sägs om kräftskivor med kompisgänget? Sena sommarkvällar på tu man hand? Eller mysiga spelkvällar med familjen - valet är ditt men faktumet kvarstår, på Tyras Väg 7 kan det bli din vardag!

Carport med förråd i anslutning samt egen laddbox från 2023.

I Öllsjö bor man tryggt och bekvämt med endast ett stenkast bort från både skola och förskola. Med busshållplats endast 200 meter bort tar du dig snabbt in till Kristianstad och med några minuters promenad når du både mataffär, pizzerior, vårdcentral och apotek. Här finns alla tänkbara bekvämligheter.

Varmt välkomna att göra en intresseanmälan via hemsidan!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna