Öllsjö, Kristianstad

Varpagatan 8

Såld
  • 5 rum
  • 134 kvm
  • Villa

Gedigen enplansvilla i vinkel, på lugn återvändsgata i populära Öllsjö!

Välkommen till barnvänliga och populära Öllsjö! På Varpagatan 8 erbjuds denna gedigna enplansvilla i vinkel, härligt belägen på generös hörntomt och återvändsgata. Planlösningen är riktigt trevlig med stora sociala ytor, tre rejäla sovrum och badrum. Praktiskt beläget med egen ingång ligger tvättstuga, duschrum och bastu. Kök, matplats och vardagsrum ligger fint placerade med stora ytor att umgås på. Härliga middagar med vänner eller mysiga kvällar med familjen - här får allt och alla plats! Täljstenskaminen värmer gott kalla vinterdagar och sprider en härlig myskänsla i hela huset.

I trädgården njuter du av både äppel- och plommonträd, bärbuskar och trädgårdsland, stora ytor och gott om plats för barnens alla tänkbara lekar. Till lunchen plockar du in färska grönsaker du själv odlat och barnen kan äta solvarma jordgubbar hela dagen lång.
Regniga sommardagar spenderas gärna på uteplatsen under tak, med en god bok i handen och strilande sommarregn som sällskap. Låter det här som en dröm för dig? Låter det bli vardag och flytta in på Varpagatan 8 och njut!

I Öllsjö bor man tryggt och bekvämt med endast ett stenkast bort från både skola och förskola. Med busshållplats i närheten tar du dig snabbt in till Kristianstad och med några minuters promenad når du både mataffär, pizzerior, vårdcentral och apotek. Här finns alla tänkbara bekvämligheter.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna