Öllsjö, Kristianstad

Rollos väg 9

Såld
  • 7 rum
  • 148 kvm
  • Villa

Väl omhändertagen enplansvilla på bra läge i omtyckta Öllsjö!

På en av de populäraste gatorna i barnvänliga och attraktiva Öllsjö erbjuds nu en riktigt trevlig enplansvilla med insynsskyddad trädgård. Här flyttar du rakt in i lyxen som erbjuds i påkostade och tidlösa material, delvis öppen planlösning med kök i anslutning till vardagsrum och matplats. Köket är generöst till sin storlek och erbjuder gott om förvaring, köksö och vacker bänkskiva i granit. Vardagsrummet har stora härliga fönster som ger ett fint ljusinsläpp och med utsikt över trädgården, här umgås man med enkelhet med både familj och vänner - alla är välkomna och alla får plats! Vackert skeppsgolv i ek och nyare kamin som inte bara sprider värme till hela huset utan även en mysig känsla med sprakande brasa. Här erbjuds även hela 6 sovrum av bra storlek, stort helkaklat badrum, nyrenoverad tvättstuga och gästtoalett.

Utvändigt möts vi av en väl omhändertagen trädgård i perfekt sydväst-läge med fina stenläggningar och tilltaget trädäck, härlig gräsmatta och även ett trädgårdsland för den som gillar att odla sina egna grönsaker. Som om inte det vore nog finns här även ett rejält uterum med skjutbara fönsterpartier som inte bara förlänger sommaren och skyddar för regniga dagar utan också ger ytterligare yta för umgänge. Vad sägs om kräftskivor med kompisgänget? Sena sommarkvällar på tu man hand? Eller mysiga spelkvällar med familjen - valet är ditt men faktumet kvarstår, på Rollos Väg 9 kan det bli din vardag!

I Öllsjö bor man tryggt och bekvämt med endast ett stenkast bort från både skola och förskola. Med busshållplats i närheten tar du dig snabbt in till Kristianstad och med några minuters promenad når du både mataffär, pizzerior, vårdcentral och apotek. Här finns alla tänkbara bekvämligheter.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna