Öllsjö, Kristianstad

Frodes väg 13

Såld
  • 3 rum
  • 66 kvm
  • Villa

Charmig och kvadratsmart villa i underbara Öllsjö!

Välkommen till denna ljuvliga 1,5-plansvilla med källare där varje kvadratmeter används på bästa sätt. Belägen på ett attraktivt område i Öllsjö finns denna insynsskyddade tomt med en charmig villa och låga driftkostnader. I bostaden möts du av en entré med plats för ytterkläder och skor, samt en gästtoalett. Vidare kommer du till det öppna köket med köksö, som är i anslutning med det stora vardagsrummet och i sin tur är hjärtat av boendet. Här har du en centralt placerad täljstenskamin som gör soffhörnan och matplatsen till en perfekt plats för umgänge och avkoppling. Från vardagsrummet når du det stora trädäcket vilket passar perfekt för den som planerar större grillkvällar i sommar.
På övre plan har du ett stort sovrum, gott om förvaring i form av garderober med skjutdörrar samt ett badrum. På ovanvåningen finns ytterligare ett bra utrymme som om man behöver kan nyttjas som sovrum eller kontor.
Källarplan, som nås från både köket eller utifrån, bjuder på gott om förvaring, tvättstuga och en egen dusch.

På tomten finns även ett stort garage, rejäl uppfart, ett förråd och fina gräsytor med träd och buskar.

I Öllsjö bor man tryggt och bekvämt med endast ett stenkast bort från både skola och förskola, åk 0-9. Bussen stannar precis i närheten och tar dig snabbt in till Kristianstad. Utmärkta bussförbindelser finns även till Lund, Malmö, Simrishamn och
Ystad. Med bara några minuters promenad tar du dig till både mataffär, pizzerior, vårdcentral och apotek. Här finns alla tänkbara bekvämligheter!

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna