Odal, Kristianstad

Hagtornsvägen 14

Såld
  • 7 rum
  • 180 kvm
  • Villa

Rejäl tvåplansvilla, delvis renoverad och med stor potential!

Låt oss presentera - möjligheternas bostad! Varmt välkommen till Hagtornsvägen 14 och denna bostad om 180 kvm och sju rum.
I denna bostad väljer du själv hur du vill bo, antingen i samma anda som föregående ägare, eller i något helt nytt där endast fantasin sätter gränserna och bostaden ses som en tom målarduk som inväntar penseln som ska börja dansa.
Nuvarande ägare har påbörjat renoveringen och gjorde under 2021 klart ett modernt kök och två rymliga allrum som bjuder på stora sällskapsytor och härligt ljusinsläpp. I den renoverade delen har det dragits ny el där allrummen fått snyggt laminatgolv med fiskbensmönster medan köket fått ett smakfullt klinkergolv, som sträcker sig hela vägen in i matplatsen. Bostaden erbjuder även 3-5 sovrum, ett större badrum och två toaletter. På ovanvåningen har det tidigare funnits ett kök där man nyligen dragit nya avlopps- och vattenledningar vilket skapar en fantastisk möjlighet att ha en separat lägenhet.

Huset har även ett källarplan med flertal rum som kan användas som förvaring eller inredas efter behov. Det här huset är med andra ord optimalt för den stora familjen!

Trädgården är lättskött och relativt insynsskyddad och här är det fritt att välja, sätt din egen prägel eller låt den vara precis som den är.

Det är inte bara själva bostaden i sig som gör fastigheten speciell - i området har du förskola och lågstadieskola ett stenkast ifrån, vilket gör denna villa smidig för familjer med små barn. Detta lugna område har utöver det närhet till allt du behöver. Vårdcentral, idrottsplats, handelsområde, kommunikation och E22 finns inom räckhåll - vilket gör den till perfekta platsen att bo på!

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna