Norra Åsum, Kristianstad

Lötvägen 2

Såld
  • 6 rum
  • 126 kvm
  • Villa

Nybyggd (2021), underhållsfri enplansvilla på barnvänligt läge i Norra Åsum!

Missa inte möjligheten att bli ny ägare till denna nybyggda enplansvilla i populära och gemytliga Norra Åsum! Här bor man underhållsfritt i många år framöver, med mycket lägre driftskostnader än i ett begagnat hus och dessutom slipper man fastighetsavgift i 15 år. Huset är byggt 2021 av Myresjöhus och är av modellen Smart 126 - en enplansvilla med riktigt trevlig planlösning där de sociala ytorna är perfekt belägna i husets mitt. Köket från HTH med vitvaror från Siemens, är välplanerat och öppet mot det generösa vardagsrummet som med sina stora glaspartier ger ett behagligt och vackert ljus som sprids genom hela ytan.

Barnen får med fördel en egen avdelning i huset, lite avskilt men ändå med närhet till både badrum och entré. Eget vardagsrum är perfekt när kompisarna är spelsugna eller för tv-kvällarna i soffan. Master bedroom ligger i husets andra ända och har egen toalett och klädkammare.

Huset ligger på en hörntomt vilket gör trädgården extra generös, här finns utrymme att uppfylla alla de trädgårdsdrömmar som du fantiserat om. Blommor, odlingar, fruktträd eller kanske ett växthus? Här är det tillåtet att tänka precis hur stort eller litet du vill!

Norra Åsum är ett attraktivt och familjevänligt område som har bra bussförbindelser både till stadens kärna såsom till havet i Åhus. Här bor man med närhet till härliga strövområden, förskola och Wendesgymnasiet.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna