Möllebacken, Kristianstad

Hjulhusvägen 38

Såld
  • 6 rum
  • 118,5 + 13 kvm
  • Kedjehus

Trevlig enplansvilla längst ner på återvändsgata i barnvänligt område!

På lugn återvändsgata i barnvänligt område, omringad av härliga grönområden och ytor för barnen att leka och springa på, ligger detta trevliga kedjehus i ett plan. Fördelat på 118 kvm erbjuds fräscht kök med matplats, två vardagsrum varav det ena kan göras om till sovrum om man önskar ett extra. Tre sovrum samt badrum, gästtoalett och tvättstuga. Planlösningen är trevlig och har allt man behöver i ett plan. Utvändigt är trädgården inramad och precis lagom stor, en härlig uteplats under tak och en liten gräsmatta med två stycken plommonträd. För barnfamiljen ligger det här huset optimalt som det sista på gatan och med grönområde samt lekplats precis intill. Här kan barnens busiga ben springa och leka av sig samtidigt som föräldrarna inte behöver lämna tomten!

Bilen ställer du behändigt i carporten eller på uppfarten och förrådet intill erbjuder gott om plats för förvaring.

Möllebacken är ett lugnt och populärt område i norra Kristianstad, omringat av åkrar och stora grönområden. Förskola och skola finns i området och aktiviteter för alla åldrar - bland annat fotboll, scouter, promenadslingor och golf runt hörnet. Kommunikationerna är smidiga, via buss kommer man snabbt och enkelt in till centrala Kristianstad.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna