Möllebacken, Kristianstad

Hjulhusvägen 36

Såld
  • 7 rum
  • 155 kvm
  • Villa

Enplansvilla med fyra sovrum på återvändsgata i barnvänligt område!

Vill du bo bekvämt i ett kedjehus med lyxen man får i en villa? Då landar vi perfekt på Hjulhusvägen 36!
På lugn återvändsgata i barnvänligt område med närhet till stan, ligger detta trevliga kedjehus med väldigt fina kvaliteter och en attraktiv planlösning i ett plan. Här erbjuds fyra sovrum och trevliga öppna sällskapsytor med kök från 2021. Stor matplats där man njuter av goda middagar tillsammans med familj och vänner medan barnen leker fint ute på den inramade uteplatsen. Varför inte drömma sig bort mot ljumna sensommarkvällar i kvällssolen när barnen somnat, med ett glas vin i handen och fågelkvitter i bakgrunden?
Bostaden har även ett större badrum med golvvärme samt en gästtoalett, tvättstuga och rejält förråd med plats för mycket förvaring.

En av fördelarna med det här huset är att man har en tillbyggnad som är perfekt för exempelvis tonåringen eller gästerna. En avskild del med eget sovrum, vardagsrum och egen utgång till uteplatsen.

Möllebacken är ett lugnt och populärt område i norra Kristianstad, omringat av åkrar och stora grönområden. Förskola och skola finns i området och aktiviteter för alla åldrar, bland annat fotboll, scouter, promenadslingor och golf runt hörnet. Kommunikationerna är smidiga, via buss kommer man snabbt och enkelt in till centrala Kristianstad.

Varmt välkommen att boka in er på mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna