Kulltorp, Kristianstad

Storkvägen 1

Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 124 + 25 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 995 000 kr

Välskött enplansvilla på populära Kulltorp!

Varmt välkommen till Storkvägen 1 och denna trevliga enplansvilla på bra läge på populära Kulltorp! Villan har genomgått en omfattande renovering mellan åren 2017-2022 då man bland annat renoverat badrum, tvättstuga, bytt kök, satt in nya fönster samt dragit ny el.
Här bor man på 124 kvm och hela fyra sovrum samt rymliga sociala ytor. Det rymliga och ombonade köket är renoverat 2022 och har utrymme för både familj och vänner, här lagar man med glädje goda middagar och umgås med vänner över ett glas vin. Härifrån nås även den härliga uteplatsen under tak där man njuter av ljumna sommarkvällar långt in på småtimmarna.

Trädgården som anlades 2022 är lummig och härlig med bland annat körsbärs-, äppel- och plommonträd. Det finns även ett Ginkgoträd som är väldigt ovanligt i Sverige.
Såhär på vårkanten blommar dessutom den ljuvliga syrenen med sina lila, väldoftande blommor.

På Kulltorp bor du naturskönt med Björket nära och är ett av Kristianstads mest populära områden, här finns bra bussförbindelser och cykelvägar till stan.
Området är lugnt och trevligt vilket passar barnfamiljer alldeles utmärkt med både förskola och skolor inom gångavstånd.

Varmt välkommen att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kulltorp, Kristianstad

Storkvägen 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.