Hovby, Kristianstad

Hovby byagata 20

Såld
  • 4 rum
  • 112 + 130 kvm
  • Villa

Energisnål enplansvilla med källare på lantligt läge i Hovby!

Söker du det lantliga lugnet samtidigt som du vill ha närhet till grannar och bekvämligheter? Då hälsar vi dig varmt välkommen till Hovby Byagata 20 och denna trevliga enplansvilla med källare. Här erbjuds ett energisnålt boende med hög komfort tack vare både jordvärme och täljstenskaminen som sprider myskänsla och värme. Planlösningen är trevlig och känns genomtänkt med de sociala ytorna såsom kök och vardagsrum praktiskt belägna i ena delen av huset och de privatare ytorna med de tre sovrummen bekvämt placerade i andra delen. För den som vill finns möjligheten för öppnare planlösning mellan kök och vardagsrum genom att ta bort murstocken som i nuläget separerar rummen. En trappa ner ligger källaren med ytterligare ett vardagsrum, tvättstuga samt utrymme för massor av förvaring.

Tomten ligger riktigt fint med utsikt över öppna åkrar och med bara en närliggande granne känns friheten stor. Trädgården har mycket potential och stora ytor att förverkliga alla dina trädgårdsdrömmar på! Framåt våren njuter man av det japanska körsbärsträdets ljuvliga rosa blommor och därefter väntas flera härliga månader i trädgården. Altanen är perfekt placerad i söderläge med sol hela dagen och kvällstid spenderar man gärna tiden med att njuta av stillheten och tystnaden under en stjärnklar himmel.

Hovby ligger bara ca 10 minuter från centrala Kristianstad och samma avstånd åt andra hållet tar dig till havet i Åhus. Gärds Köpinge ligger med cykelavstånd och där finns både förskola och skola upp till årskurs 6.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna