Hedentorp, Kristianstad

Hultvägen 14

Såld
  • 4 rum
  • 93 kvm
  • Villa

Enplansvilla i barnvänliga Hedentorp!

Välkommen till denna trevliga enplansvilla på härliga Hedentorp! Här erbjuds ca 100 kvm fördelat på ett plan, tre sovrum, kök, matplats och vardagsrum. Badrummet och gästtoaletten renoverades 2009 och är helkaklat i klassiska, ljusa färger. Köket är ljust och fräscht, med ingång till tvättstuga åt ena hållet och matrummet åt det andra. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och hela familjens fredagsmys. Sovrummen är generösa till sin storlek och erbjuder bra förvaring i inbyggda garderober.

Trädgården är lättskött och erbjuder härliga ytor med gräsmatta, perfekt för barn eller barnbarn att leka på. För den som önskar finns här utrymme att släppa lös fantasin - drömmer du om prunkande rabatter med färgsprakande blommor? Växthus? Valet är ditt! Uteplatsen i västerläge som delvis är under tak är en perfekt plats för umgänge. En kräftskiva i ljummen kvällssol eller en regnig sommardag, med en god bok i handen och strilande sommarregn som sällskap - oavsett, det här är en plats att njuta av!

Varmt välkommen att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna