Hammarslund, Kristianstad

Praktnejlikegatan 5

Såld
  • 6 rum
  • 149 kvm
  • Villa

Enplansvilla med fyra sovrum och härlig uteplats i Hammarslund!

I barnvänliga och härliga Hammarslund har vi nu glädjen att presentera en väl omhändertagen enplansvilla från 2009. Här bor du bekvämt i många år och med fyra sovrum i behaglig storlek får hela familjen plats utan att det känns trångt.
Invändigt är planlösningen optimal med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med stora ytor och ryggåstak. Köket är ett Tibrokök och modernt men samtidigt tidlöst i sitt utförande, både gott om förvaring och bänkyta - här är det roligt att laga goda middagar! Kaminen är perfekt placerad mitt i huset och sprider både värme och myskänsla. Två helkaklade badrum som är ljusa och fräscha.

Stora skjutdörrspartier tar oss ut en härlig uteplats som sträcker sig över hela husets baksida. Med inbyggd belysning i trädäcket och spabad blir sommarkvällarna riktigt mysiga. I trädgården njuter man av stora gräsytor med gott om plats för barnens alla tänkbara lekar och en härlig odlingshörna där barnen kan plocka solvarma jordgubbar hela dagen lång. Sommartid är trädgården dessutom helt insynsskyddad. Låter det här som en dröm för dig? Låt det bli vardag och flytta in på Praktnejlikegatan 5 och njut!

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna