Ekestad, Kristianstad

Arkelstorpsvägen 180

Såld
  • 3 rum
  • 60 kvm
  • Villa

Huset på toppen i Ekestad!

Välkommen till detta välplanerade hus på 60 kvm med två sovrum, kök, vardagsrum och badrum, här får du en härlig lantkänsla på stor trädgårdstomt.
Huset välkomnar med en mindre hall och vita väggar, från hallen nås vardagsrummet med parkettgolv och en mysig kamin som skapar en behaglig atmosfär
året om.

Köket erbjuder bra ytor med plats för matbord och stolar utrustat med moderna apparater från Gorenje, inklusive spis, ugn, fläkt och diskmaskin, gör det till en fröjd att tillaga och njuta av måltider.

Huset rymmer även två ljusa och luftiga sovrum med hisnande utsikt över de omgivande rapsfälten. Badrummet är stilrent renoverat med klinkergolv och kaklade väggar, och erbjuder bekvämligheter som badkar med dusch, dusch och tvättställ.

Huset erbjuder två underbara uteplatser, baksidan med nybyggt trädäck och en jacuzzi, där du kan avnjuta lugnet och den bedövande utsikten över de gula rapsfälten.
Framsidan så har du ett härligt uterum med utsikt över åker och skog. Med den stora tomten på 1287 kvm finns det möjligheter att bygga ett gästhus när ens vänner är på besök.

Denna pärla av ett hus är perfekt beläget för dig som längtar efter att bo på landsbygden, samtidigt som du har bekvämt avstånd till både Kristianstad med bra utbud vad gäller butiker, restauranger, caféer och kommunikationer. Här bor du även nära sjö och vacker natur och busshållplatsen ligger nära.

Varmt välkommen att boka in er på visning via mäklarens hemsida!
Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna