Bjärlöv, Kristianstad

Groansvägen 79

Såld
  • 3 rum
  • 130 kvm
  • Villa

Renoverat, idylliskt drömboende med gästhus och pool i Bjärlöv!

Välkommen till denna idylliska pärla på landet! Här omges du av slingrande grusvägar, vidsträckta åkrar och en fridfull tystnad som bara livet på landet kan erbjuda. Tänk dig att mötas av betande kor, får och hästar precis inpå husknuten och under promenaderna i skogen kan du fylla korgen med mängder av kantareller och bär.

Detta hem är renoverat med varsam hand för att bevara själen och den lantliga charmen. Med två separata hus - ett bostadshus och ett gästhus - finns det gott om utrymme för familj och vänner. Poolen är för närvarande under renovering och behöver slutföras av köpare, sen är den redo för sommarens glädje och svalkande dopp. Inne i bostadshuset möts du av ett otroligt fint kök med charmigt gammalt tegel och en vedspis som sprider både värme och mysigt knastrande eld. Här finns också två rymliga sovrum och möjlighet att göra ytterligare ett rum. Det ljusa och luftiga vardagsrummet med plats för både matplats och soffgrupp erbjuder gott om plats för både socialt umgänge och mysiga kvällar med familjen.

Gästhuset är perfekt för långväga gäster, släkt eller vänner. Huset är rymligt och erbjuder både rejält kök, vardagsrum, badrum och sovrum. För den som önskar finns det även utmärkta möjligheter att hyra ut gästhuset för extra inkomst.

Uteplatsen bjuder in till trevliga stunder med många soltimmar och närområdet erbjuder mysiga promenadstråk för den naturälskande. Med endast 15 minuters bilfärd till Kristianstad har du även närhet till stadens bekvämligheter. Skolbussen transporterar barnen tryggt och säkert till skolan och med lugna, hjälpsamma grannar på behagligt avstånd är detta ett perfekt ställe att leva på.

Detta är platsen där möjligheterna är oändliga och endast fantasin sätter gränserna, men en sak är säker, när man bor här behövs varken utlandssemester eller fritidshus för här är hemestern som bäst!
Välkommen till Groansvägen 79 - ditt drömhem på landet väntar!

Huset är besiktigad samt dolda fel försäkrad.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna