Balsby, Kristianstad

Sjunnes väg 1 -4 Kalmar

REDO™
  • 3 rum
  • 95 kvm
  • Villa

En enastående smart 1,5-plansvilla på fantastiskt läge i Balsby!

Nu presenterar vi möjligheten att förvärva en fin tomt, på ett av stans charmigaste lägen - precis in till Råbelövvssjön och med vyer över öppna åkrar.
I samarbete med Smålandsvillan som husleverantör kan vi erbjuda ett tvåplanshus som uppfyller många önskningar: en utsökt öppen planlösning på entréplan, gott om förvaring - och rum för hela familjens privatliv en trappa upp.

Välkommen till Villa Kalmar - ett av våra mest älskade 1,5-planshus!

I detta charmiga hem erbjuds den perfekta balansen mellan gemenskap och privatliv. Med en välplanerad entrévåning kan du njuta av både sällskapliga stunder och egentid. Här finns utrymme för alla dina behov och önskemål.

Den ljusa och öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en härlig atmosfär där umgänge kommer naturligt. Oavsett om det är för middagar med vänner eller avslappnade stunder med familjen, är detta en plats där minnen skapas.

På entrévåningen finner du även två mysiga sovrum som standard. Men möjligheterna är många - vill du ha ett större vardagsrum eller kanske en lyxig walk-in-closet? Valet är ditt.

Praktiska detaljer som det stilrena badrummet och klädvårdsrummet med groventré bidrar till den bekväma vardagen. Och låt oss inte glömma övervåningen, där dina drömmar kan bli verklighet. Med möjlighet att inreda upp till 7 rum och kök kan du skapa den perfekta ytan för din livsstil, väljer man att inreda ovanvåningen så blir den totala boarean 156 m2. Det finns även möjlighet att köpa till inredd ovanvåning enligt planlösning från SmålandsVillan.

I Balsby erbjuds den perfekta mixen av natur, närheten till sjön och gemenskap. Vill du njuta av att bo med cykelavstånd till Kristianstad och dess bekvämligheter men ändå "på landet", då har du hittat rätt.
Varmt välkommen till Balsby Backe - här kan dina drömmar bli sanna!

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

Villa Kalmar väntar på dig - där du bestämmer hur ditt drömhem ska se ut.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Balsby, Kristianstad

Sjunnes väg 1 -4 Kalmar

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.