Balsby, Kristianstad

Sjunnes väg 1 -3 Fredriksdal

REDO™
  • 6 rum
  • 122 kvm
  • Villa

Ett enastående smart enplanshus på fantastiskt läge i Balsby!

Nu presenterar vi möjligheten att förvärva en fin tomt, på ett av stans charmigaste lägen - precis in till Råbelövvssjön och med vyer över öppna åkrar.

Upptäck Villa Fredriksdal - din perfekta plats för ett harmoniskt hemliv. Med sina välplanerade kvadratmetrar och fem olika planlösningar att välja mellan, erbjuder denna ljust och lättskött 1-plansvilla en oas för alla dina husdrömmar.

Stig in genom entrén och låt ljuset välkomna dig in i detta hem som genomsyras av en härlig atmosfär. Vardagsrummet bjuder in till gemenskap och avslappning, med möjlighet att skapa en magnifik atmosfär om tre sovrum är precis vad du behöver. Det generösa köket är inte bara en plats för matlagning utan även för mysiga stunder och samtal, med en bardisk som smidigt integrerar det med vardagsrummet.

Oavsett vilken planlösning som lockar dig mest, så är husets privata delar smart placerade på varsin sida om det sociala mittpartiet. Här finner du ett luftigt sovrum med tillhörande badrum och tvättstuga på ena sidan, medan den andra sidan erbjuder ytterligare sovrum och utrymme för arbete eller avkoppling.

Tomt, kommunalt vatten, avlopp och fiber ingår i priset.

I Balsby erbjuds den perfekta mixen av natur, närheten till sjön och gemenskap. Vill du njuta av att bo med cykelavstånd till Kristianstad och dess bekvämligheter men ändå "på landet", då har du hittat rätt. Varmt välkommen till Balsby Backe - här kan dina drömmar bli sanna. Villa Fredriksdal är mer än bara ett hem ? det är en plats där dina husdrömmar blir verklighet.

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Balsby, Kristianstad

Sjunnes väg 1 -3 Fredriksdal

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.