Balsby, Kristianstad

Balsby sjöväg 31

Såld
  • 5 rum
  • 130,5 kvm
  • Villa

Nybyggd enplansvilla med sjönära läge i Balsby!

Välkommen till denna nybyggda pärla från 2023 vackert belägen intill Råbelövssjön. Denna tjusiga enplansvilla i modern arkitektur ger en varm känsla med sin stående träpanel som bidrar till att huset fint smälter in i naturen. De stora glaspartierna ger fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över vackra Råbelövssjön. Här har du möjlighet att öppna upp och sudda ut gränsen mellan ute och inne till det enorma trädäcket om ca 120 kvm, vilket sträcker sig runt två väderstreck och erbjuder både eftermiddagssol och kvällssol för härliga grillkvällar.
Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger dig bästa förutsättningar för det sociala familjelivet. Känslan är ljus, fräsch och betonar kvalitet. Inte minst det gedigna köket från Ballingslöv med toppmoderna vitvaror, där bland annat induktionshällen har en integrerad köksfläkt. Hela huset har genomgående vattenburen golvvärme, vilket ger en behaglig värme och gör att du slipper element. Villan disponerar TV-rum och 3 rymliga ljusa sovrum med stora möjligheter att sätta sin egen prägel med färg och inredning för hemtrevnad och mysig tillvaro. Det större badrummet är helkaklat i jordnära toner med både dusch och badkar för livsnjutaren. För att slippa köer till badrummet är badrum nummer två även det utrustat med dusch. Du får fria händer att skapa din trädgård efter egna önskemål. Med bara några steg bort har du sjön som närmsta granne.

Balsby erbjuder inte bara närheten till sjö och vackra vyer, utan även Balsberget med sitt rikliga utbud av promenadstigar, närheten till Kristianstads centrum, matbutiker, skolor och förskolor. Vill du njuta av att bo med cykelavstånd till innerstaden och dess bekvämligheter men ändå "på landet", då har du hittat rätt. Varmt välkommen till Balsby sjöväg - här kan dina drömmar bli sanna!

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna