Hus, garage och växthus mot småbåtshamnen och Ångermanälven.

Gudmundrå/Frånö, Kramfors

Öbacken 2

Såld
  • 5 rum
  • 166 kvm
  • Villa

Tilltalande familjevilla i 1,5 plan med hel källare - delvis inredd, fin utsikt mot älven!

Hemtrevlig, ombonad villa med flera sociala ytor för trivsam gemenskap. - Nära till småbåts hamn, förskola och ridstall. - Närhet till busskommunikation och centrala Kramfors.

Här möts vi av en välkomnade, stor entréveranda som har rogivande plats för många och med eftermiddag/kvällssol. Välkomnade entréhall med god plats för förvaring, i hallen finns en värmande luftvärmepump. Praktiskt kök med matplats och med många skåp, köket är utrustat med induktionshäll, fläktkåpa med kakel runt om på väggen, inbyggnads ugn och micro, kyl och frys. I taket finns takbjälkar med infälld takbelysning. Vardagsrum med utgång till inglasat uterum samt till öppet soldäck. På entréplanet finns två sovrum. Helkaklat badrum med stor duschplats. Tvättstuga med tvättmaskin och tumlare samt fönster. Groventré med god förvaring samt en klädkammare. Från groventrén är det ingång till bostaden och till garaget. Rymligt garage med fjärrport och plats för mycket, från garaget är det nedgång till källarplanet. Källarplanet är delvis inrett med ett stort snickarrum, därifrån är det ingång till delvis oinrett källarutrymme men som ger möjlighet för konor, förråd etc. I den inredda delen finns stor rymligt hobbyrum med plats för biljardbord, pingisbord och ingång till helkaklad SPA-avdelning med hörnbubbel badkar, duschplats, bastu och en helkaklad toalett med wc och handfat.

Här bor Ni med en fantastisk utsikt över älven och med närhet till Frånö förskola, ridstall, Frånö hamn och med närhet till centrala Kramfors.

Varmt välkommen med din visningsbokning!

Mer om mäklarna