Knutby, Knutby

Stentorpsvägen 14

Såld
  • 3 rum
  • 45 kvm
  • Villa

Charmigt fritidshus med kamin och en av områdets största tomter

Varmt välkommen till Stentorpsvägen 14, ett charmigt timrat fritidshus som kan nyttjas året om i ett grönskande läge med en av områdets största tomter på hela ca 3144kvm. Med naturen som närmsta granne kan ni här varva ner och och känna lugnet i denna harmoniska och avkopplande miljö.

Planlösningen fördelar sig på en hall med plats för avhängning, renoverat badrum utrustat med bland annat dusch och tvättmaskin. Ljust och luftigt vardagsrum öppet till nock, med plats för både soffgrupp, matbord och annan önskad möblering. Här finns även en stämningshöjande vacker kamin som både värmer och skapar myskänsla! Vidare erbjuds ett välutrustat litet kök samt två rymliga sovrum. En ljus och luftig stuga med genomgående vitmålad liggande träpanel samt rikligt ljusinsläpp från sina fönsterpartier.

Utvändigt finns en härlig altan längs husets framsida och gavel som fångar solens alla timmar, här kan ni samlas och njuta av grillkvällarna, inta morgonkaffet eller duka upp för lunchen.
Stor grönskande trädgårdstomt bestående av blandad växtlighet och en plan gräsmatta med gott om utrymme för barn med spring i benen. På husets baksida finns en isolerad gäststuga.
Fiberanslutning är beställd. Vattentillförsel sker via samfälligheten. Huset är isolerat och kan nyttjas året om.

På Stentorpsvägen 14 bor du i ett naturnära idylliskt miljö i ett sjörikt område. Goda servicemöjligheter med bl.a ICA-butik, skola, idrottshall och restaurang finns i Knutby, som är beläget ca 8 km från bostaden. Avståndet till Uppsala är ca 4 mil och till Stockholm är det ca 10 mil.

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna