Burvik, Knutby

Vesslans väg 6

Såld
  • 5 rum
  • 80 kvm
  • Villa

Charmigt enplanshus med pool och bastu

Nu saluförs denna utsökta enplansvilla på stor tomt i Burvik med ett exceptionellt läge - endast ett stenkast från golfbanan!

Missa inte möjligheten att förvärva detta välplanerade enplanshus med pool i vackra Burvik som passar både som fritids- och permanentboende. Huset ligger i ett utmärkt geografiskt läge längst ner på gatan utan genomfartstrafik och med fantastisk utsikt över golfbanan strax intill. Denna charmiga enplansvilla erbjuder ett stort trädäck att nyttja, en trevlig pool att kunna svalka sig i under varma sommardagar (bassängen har även värmepump) samt ett separat uthus med bastu och isolerat gästrum. Villans planlösning fördelar sig på två sovrum, en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, WC med dusch samt ett förråd som bidrar med goda förvaringsmöjligheter. Huset har även indragen fiber. Vid tomtens infart finns det gott om utrymme för parkeringsplats för två bilar och även en förrådsstuga för den med behov av extra förvaring. För den golfintresserade så erbjuds en högklassig golfanläggning i anslutning till fastigheten som även har en säsongs öppen restaurang med fullständiga rättigheter. Och för den trädgårdsintresserade erbjuder den vackra tomten dig massvis med yta för odlingar och planteringar. En avskärmad oas omgiven av härlig natur!

Fastigheten har del i Burviks samfällighet, se länk i annonsen. Burvik är ett mycket populärt golfområde, både för permanent och fritidsboende. Här har du golfbanan som närmsta granne och närhet till restaurang och klubbhus. Här finns även padelbanor för de som vill variera golfandet med padelspel. Från huset har du även cykel-avstånd till sjön Sottern där badplats och båtbrygga finns.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna