Knivsta, Knivsta

Södra Ekhamn 315

Såld
  • 7 rum
  • 189 + 50 kvm
  • Villa

Spektakulär familjevilla i sjönära läge

Varmt välkommen till Södra Ekhamn 315 och denna spektakulära villa i högt läge med fantastisk utsikt över Mälaren. Denna familjevilla i två plan erbjuder allt du kan önska, stor härlig trädgård med fina planteringar, växthus, flertalet uteplatser, dubbelgarage, stora sociala ytor, rymliga rum, samt en alldeles utsökt balkong där du kan njuta av solnedgångarna över vattnet.

Husets entréplan erbjuder en stor rymlig hall med plats för både möblering och hela familjens kläder och skor samt ytterligare förvaring genom förråd under trappan. Ett luftigt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och burspråk ut mot Mälaren. Här finns plats för både matsalsgrupp, soffmöblemang framför den stämningshöjande öppna spisen. I anslutning till vardagsrummet finns ytterligare ett rum som idag används som bibliotek, detta rum kan med fördel göras om till ytterligare ett sovrum om så önskas. Vidare finns ett stort modernt och fullutrustat kök med gott om bänkyta och förvaring i god social placering till matrummet. Groventré med tvättstuga,förrådsrum samt ett stort helkaklat badrum utrustat med bland annat dusch.
Via trappan i hallen når du övre plan som välkomnar dig med ett ljust allrum med utgång till den fantastiska balkongen med utsikt över Mälaren och Skokloster slott. Vidare erbjuds ett stort master bedroom med skjutdörrsgarderober, ytterligare tre sovrum passande som gästrum, barnrum eller kontor efter behov samt ett helkaklat badrum utrustat med hörnbadkar, dusch, WC, handfat med kommod och spegelskåp. Ett fantastiskt hus som måste upplevas på plats!

Med ett av områdets absolut bästa lägen med fina vyer mot Mälaren och Skokloster slott har man här en sällsynt generös uppvuxen trädgårdstomt med gott om träd, buskar och planteringar. Stora gräsytor för barn med spring i benen, odlingsmöjligheter, växthus och flertalet uteplatser. Fastigheten har också hörntomt med fritt läge bakåt mot skogsparti. På tomten finns även en lekstuga samt grusad uppfart med plats för flera bilar samt ett isolerat dubbelgarage.

Med fastigheten följer en båtplats samt rätten att nyttja samfällighetens gemensamma badplats och tennisbana. Skolbuss till Knivsta hämtar och lämnar barnen vid busshållplatsen intill tennisplanen. Här bor du granne med naturen men med närhet till Sigtuna, Arlanda, Knivsta, Stockholm och Uppsala, flera golfbanor, ridskolor mm. Till Stockholm tar det mindre än en timme med bil och till Uppsala tar du dig med bil på ca 25 minuter. Knivsta Centrum erbjuder flera förskolor, skolor samt all tänkbar service, även goda kommunikationer med buss och tåg.

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna