Knivsta, Knivsta

Genvägen 38

REDO™
  • 7 rum
  • 190 kvm
  • Villa

Praktfull villa med garage, spabad & generös tomt i centralt läge

Välkomna till Genvägen 38 och denna rymliga familjevilla med extra allt! Bostaden fördelar sig på två plan med generösa ytor i lugna och familjära omgivningar i Knivsta. Bostaden omges av en charmig, välplanerad trädgård med buskar samt fruktträd och i anslutning till huset har man ett garage samt en stor carport. Huset är i mycket fint skick och präglas av en hög standard med genomtänkta lösningar och påkostade materialval - här är det verkligen bara att flytta in och stortrivas!

Entréplanet erbjuder en välkomnande stor hall med gott om klädförvaring i skjutdörrsgarderober. I husets hjärta finner ni det trivsamma rymliga köket. Här har ni både gott om förvaring samt stora ytor för matlagning i social öppen planlösning mot matplatsen invid stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Det finns dessutom en stämningshöjande spis i full höjd med kassett. Vidar erbjuds ett luftigt och ljust vardagsrum med gott om plats för olika möbleringsalternativ med utgång till det nybyggda inglasade uterummet som förlänger årstiderna. På entréplan finns även ett större sovrum som med fördel kan göras om till två rum, ett hobbyrum, en tvättstuga med groventré, ett duschrum med bastu, ett helkaklat badrum samt förrådsrum/pannrum. Via trappan i hallen når du övre plan. Här finns tre väl utformade sovrum, varav ett med walk in closet. Däremellan har man ett stort rymligt allrum med utgång till balkongen, en klädkammare samt ytterligare ett badrum utrustat med både dusch och badkar.

Tomten är välplanerad och består av fin gräsyta och en mysig uppvuxen trädgård med flertalet uteplatser. Utöver det inglasade uterummet finns på husets baksida ett generöst tilltaget trädäck med ett värmande spabad och pergola, via köket når du ytterligare ett trädäck med skärmtak där du kan njuta av kvällssolens strålar. För parkering finns ett stort garage med fjärrmanövrerad port samt carport och dessutom plats för flertalet bilar på uppfarten.

Bostaden befinner sig i lugna omgivningar i populära Knivsta i ett område med närhet till natur, lekplatser, förskolor, skolor och idrottsplatser. Man har endast några hundra meter till närmsta matbutik, ICA Kvantum, och ca 1 km till centrala Knivsta. Verkligen ett mycket fördelaktigt geografiskt läge med gångavstånd till tågstation och bra pendlingsmöjligheter med bil via E4. Med tåg tar man sig till Stockholm C på ca 25-30 minuter och Uppsala C på ca 10 minuter.

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Knivsta, Knivsta

Genvägen 38

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.