Knislinge, Knislinge

Orrstigen 17

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 127 kvm
  • Villa

Renoverad familjevilla med fantastisk utemiljö i barnvänligt område!

Vill du bo i en vacker och fint renoverad familjevilla på lugnt och barnvänligt läge i härliga Knislinge? Välkommen till Orrstigen 17 och denna 1,5-plansvilla med källare.

Här erbjuds härliga sociala ytor och fyra sovrum vilket ger gott om plats för den större familjen. Källarplan har fått sig en renovering från år 2022 med tillhörande gillestuga, eget gym, tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen.

Utvändigt njuter man av en lättskött och insynsskyddad trädgård omringad av vacker thujahäck och staket mot vägen. Som om inte det vore nog erbjuds en riktigt härlig uteplats och ett nybyggt uterum - båda i sydvästläge, vilket innebär sol från lunch och fram till solnedgången. Här är det gott om plats för mysigt sommarhäng och lugna, sköna lediga dagar!

Till villan finns även ett renoverat garage med ny gjuten platta - här får både bil och trädgårdsmaskiner plats.

Bostaden ligger på en lugn gata med förskola och grundskola (F-9) i närheten. Matbutik, handel, busshållsplatser och hjärtat i Knislinge är bara gångavstånd ifrån. För större utbud av affärer och nöjen tar man sig enkelt till Kristianstad antingen med buss eller bil. I närhet finns även promenadstråk och cykelbanor med både natur och bostadsområde att välja mellan som omgivning.

Orrstigen 17 är ett riktigt trevligt och fint hus som står helt inflyttningsklar i längtan och väntan på sin nya familj att ta hand om under en lång tid framöver!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Knislinge, Knislinge

Orrstigen 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.