Klippan tätort, Klippan

Mammarpsgatan 23

Såld
  • 5 rum
  • 115 kvm
  • Villa

Välplanerad 1-plansvilla med källare på populära Bofinken!

FÖRBESIKTIGAT OCH DOLDA FELFÖRSÄKRAT!

Varmt välkomna till denna välplanerade 1-plansvilla med källare.
Du får en bostad med fyra sovrum och ett genomgående vardagsrum och kök.

Vi välkomnas in genom entrén som erbjuder goda avhägningsmöjligheter och ett lättskött klinkergolv. Från entrén når vi bostadens hall som tar dig vidare till samtliga delar av bostadens entréplan.

Från de trevliga dubbeldörrarna i hallen möts vi av vardagsrummet där vi finner den välbevarade öppna spisen med kassett som ger en härlig myskänsla under årets kyliga kvällar. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för både en större soffgrupp samt ett större matbord för sociala tillställningar. Vi får inte glömma att nämna de otroliga ljusinsläppet som vi får genom alla stora fönster. Vidare så finner vi en separat utgång till det inglasade uterummet som har en härlig utsikt över den grönskade trädgården.

Via vardagsrummet möts vi sedan av det luftiga köket som består av en välutrustad maskinpark så som kyl/frys, diskmaskin, spishäll samt inbyggnadsugn. Det finns gott om plats för ett större matbord vid de stora vackra fönsterna. Köket ger ett lantligt intryck och har en härlig charm. I anslutning till köket finner vi ett av de större sovrummen.

Från hallen når vi även bostadens ena badrum som är utrustat med duschkabin, kommod samt spegelskåp. Vidare från hallen möts man av bostadens övriga tre sovrum.

I den stora källaren (115kvm) finner vi en spa-avdelning med bastu, rymlig tvättstuga och två stora hobbyrum. Från källarplan har man även möjlighet att ta sig in i garaget.

Sammanfattningsvis får vi en välplanerad villa om 115+115kvm med rymliga rum, sociala ytor och en stor lättskött tomt. Detta boendet är både för er som vill flytta rakt in men även för er som vill kunna sätta er egna prägel på ert framtida boende!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna