Runnevål, Kil

Utgårdsvägen 1

Såld
  • 4 rum
  • 118 + 74 kvm
  • Villa

Välplanerad enplansvilla med fina möjligheter!

Välkommen till Utgårdsvägen 1 och denna välplanerade enplansvilla med en lummig och insynsskyddad trädgård, med hörntomt på populära Runnevål. Här erbjuds en väl omhändertagen villa med tilltalande planlösning och gott om plats för hela familjen. Villans 118+74 kvm disponeras på en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, tre (möjlighet till fyra) sovrum, två duschrum varav ett är renoverat och helkaklat. Kök med utgång till inglasad altan, vardagsrum, tvättstuga/groventré, gästtoalett, bastu, garage i anslutning till bostaden och förråd.

Villan är mycket väl omhändertagen och taket är tvättat och målat 2021, ett av duschrummen renoverades 2010 och 2020 byggdes ett stort inglasat uterum. Villan ventileras med ett mekaniskt frånluftssystem. Trädgården är arkitektritad med mycket växtlighet som plommonträd, äppelträd och syrenbuskar.

Runnevål är ett mycket omtyckt villaområde i Kil som ger både gemenskap och närhet till lugn natur runt hörnet. Här bor du nära den nybyggda Vikstaskolan (f-6) förskola, gym och högstadieskola som ligger en dryg kilometer bort. Kils centrum är inte heller långt bort som erbjuder det mesta man behöver så som restauranger och ett flertal matbutiker. Från Utgårdsvägen finns dessutom bilfri gång- och cykelbana hela vägen till den nybyggda Vikstaskolan. Perfekt boende för barnfamiljen!

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna