Gamla Runnevål, Kil

Lärarinnevägen 7

Såld
  • 5 rum
  • 176 kvm
  • Villa

PÅKOSTAT TRIVSELHUS MED UTSIKT ÖVER FRYKEN!

Varmt välkommen till ett nytt påkostat Trivselhus med fantastisk utsikt över landskapet och Fryken. Inom gångavstånd finns småbåtshamn, en sandstrand för bad och ett par café, motionsspår, utegym i skogen och naturligtvis ett vackert naturlandskap.

Huset är ett påkostat Trivselhus byggt 2017 och håller en mycket hög standard. På entréplan finner ni ett rejält garage med fjärrstyrd garageport och tar er sedan vidare in i groventrén och tvättstugan. Huvudentrén har en stor klinkerbelagd hall med skjutdörrsgarderob. Ballingslövkök i öppen planlösning med vardagsrummet med alla tänkbara bekvämligheter som hel kyl och frys, diskmaskin, integrerad ugn och mikro, induktionshäll med frihängande fläktkåpa i rostfritt samt gott om arbets- och förvaringsutrymmen. Från köket nås en skyddat uteplats på baksidan av huset. Lättmöblerat vardagsrum i vinkel med utgång till den inglasade altanen med golvvärme. Conturakamin samt helkaklat badrum med dusch.

På övervåningen finns ett stort sällskapsrum samt tre sovrum. En stor terrass med pergola som erbjuder sol från tidig förmiddag till sen kväll med fantastisk utsikt över Fryken! Master bedroom bjuder även detta på en balkong med utsikt över Fryken och en egen walk in closet. Vidare finner du ett stort helkaklat badrum med både dusch och badkar samt bastu.

Ett stort plus är att huset har bergvärme, fiber, FTX-ventilation, garage, carport, genomgående golvvärme på båda våningarna, belysning i fönstersmygarna, spotlights samt hela fem uteplatser i olika väderstreck! Genomgående ekparkett och ljusgråa väggar ger en modern känsla.

Inom gång och cykelavstånd finner ni skola, löpspår, skidbacke, badplats och café. I Kils centrum finns alla tänkbara bekvämligheter som affärer, vårdcentral etc.

Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna