Kattarp, Kattarp

Rallaregatan 63

Såld
  • 5 rum
  • 140 kvm
  • Villa

Charmigt och nyrenoverat hus från 1909 med lättskött tomt!

Charmigt och nyrenoverat hus från 1909 med lättskött tomt!

Varmt välkommen till familjevänliga Kattarp och detta charmiga hus från 1909. Nu finns möjlighet att överta en stilfullt och karismatiskt 1,5-planshus. Har du länge sökt efter ett lättskött hus med mycket charm och utan renoveringsbehov? Då har du kommit helt rätt.

Huset fördelar sina 140 kvm+12 (biyta) på 1,5- plan och totalt fem rum. Entréplan bjuder på både rymliga sociala ytor och en mysig och härlig atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger oss gott om yta för ett stort matbord, en trevlig soffgrupp och annat tänkbart möblemang. Våningsplanet erbjuder även gott om förvaring, två sovrum, ett helkaklat badrum med vattenburen golvvärme samt en gäst-wc med dusch och eluppvärmd golvvärme. Trapporna närmast entrén tar oss smidigt upp till övre plan. Här finner man ett sovrum med egen balkong samt ett allrum som med små medel kan göras om till ett ytterligare sovrum. Huset har de senaste åren genomgått omfattande renoveringar såväl invändigt som utvändigt. Sammantaget finner vi ett hus som är inflyttningsklart för nästa familj.

Samhället Kattarp ligger cirka 15 kilometer norr om Helsingborgs stadskärna och har idag några hundra invånare. Kattarp är en mycket gammal kyrkby och järnvägsknut, här bor man med några få steg till perrongen och kan smidigt nå Malmö, Köpenhamn eller Göteborg med tåg. Det tar cirka 12 minuter med tåg till Helsingborg C och 8 minuter till Ängelholm. Området Kattarp expanderar och markexploateringen har varit god de senaste åren. Här byggs villor och lägenheter för att möta framtidens tillväxt. Området är lugnt, barnvänligt och naturnära. För den som gillar shopping ligger Väla köpcentrum ca 10 minuter bort med bil. I övrigt finns en populär närbutik, förskolor och skola årskurs 1-6.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Utförda renoveringar senaste åren:

- Båda badrummen samt tvättstugan renoverade under maj 2020.
Kvalitetsdokument för vattentäta våtrum finns.

- Nytt VVS- och elsystem under våren 2020.

- Nytt effektivt värmesystem (luft/vatten) installerat under våren 2020.

- Nytt kök under våren 2020.

- Stabiliserat bjälklag mellan bottenvåning och ovanvåning vid nedtagning av väggen mellan kök- och vardagsrum under våren 2020.

- Genomgående nya ytskikt med golv/väggar/tak i hela huset under våren 2020.

- Utvändig målning av fasad och tak under våren 2020.

- Vindslucka till vinden i förrådet bytt under 2022.

- Taket på uterummet är bytt från plast-tak till tak med takpapp under 2022.

- Köksfönster och fönster i förvaringsrummet med klinker och är nya sedan 2019/2020.

Mer om mäklarna