Zakrisdal, Karlstad

Onsövägen 1

Såld
  • 4 rum
  • 125 kvm
  • Villa

INSYNSSKYDDAT ENPLANSHUS MED EGEN BÅTPLATS

Varmt välkommen till Onsövägen 1 på vackra Zakrisdalsudden. Här finner ni ett väl omhändertaget enplanshus med tre sovrum och stora sällskapsytor med flertalet uteplatser där du kan njuta av solens alla timmar. Charmig hörntomt som är insynsskyddad och lättskött. Huset är även påkopplat till sjövatten från Vänern, vilket gör att du kan hålla din trådgård miljövänligt grön!

Köket har mycket bra förvaring i både över- och underskåp och alla tänkbara bekvämligheter som fullstor kyl och frys, diskmaskin, inbyggd mikro och ugn samt gott om utrymme för större matbord. Helkaklat badrum med både dusch och badkar samt ytterligare en separat wc. Stort vardagsrum med gott om plats för soffgrupp som är samhörande med köket, här finner ni bostadens braskamin som höjer mysfaktorn. Från vardagsrummet når du bostadens inglasade uterum som sedan följs av ett stort enhetligt trädäck runt huset.

Zakrisdalsudden är ett av Karlstads vackraste villaområden bara fem kilometer från Karlstads torg. Som boende i området får du tillgång till egen båtplats i småbåtshamnen, den vedeldade bastun med ett relaxrum med panoramautsikt över Vänern, det vackra Hamnmagasinet samt en mysig sandstrand med lekplats och underbara klippbad. Inom gångavstånd ligger naturområde på Göteborgsudden. Från Zakrisdal går stadsbuss linje nr 7, där även Zakrisdals förskola ligger.

Mer om gemensamhetsanläggningen kan du läsa via denna länk,
https://www.zakrisdalsudden.se/?rID=1056&page=bra+att+veta+om+zakrisdalsuddens+samf%E4llighet

Välkommen hem!

Mer om mäklarna