Vallargärdet, Karlstad

Opalvägen 28

Såld
  • 6 rum
  • 134 kvm
  • Villa

ENPLANSVILLA I FAMILJEVÄNLIGT OMRÅDE

Nu finns chansen att bli ägare till denna välskötta enplansvillan med helkällare på barnvänliga och populära Vallargärdet! Hörntomten ligger precis intill lekplatsen så det är bara springa genom häcken för att leka och du kan samtidigt ha full koll på barnen. Ca 280 kvm totalyta med bergvärme.

Du möts av en rymlig och bra placerad hall där man når både vardagsrum, kök, källare och badrum. Fullutrustat socialt kök med öppen planlösning mot matplats. Vardagsrummet är stort med gott om ljusinsläpp och har anslutning till bostadens allrum, här finns husets öppna spis som höjer mysfaktorn (öppna spisen är godkänd). Gott om fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp, anslutning till bostadens altan med västerläge som byggdes år 2017. Vidare in i bostaden finner du tre stycken sovrum i bra storlekar med förvaring i form av garderober, helkaklat badrum samt en WC. Helkällaren erbjuder ett inrett rum som idag används som sovrum, renoverad bastu år 2016, dusch, tvättstuga, pannrum, matkällare samt gott om förvaringsutrymmen.
- Nya fönster hela huset år 2017

Här bor ni i ett mysigt villaområde med förskola, låg- och mellanstadium på promenadavstånd. En matbutik och era idrotts- och kulturföreningar finns också i området. På cykelavstånd finns badplatser och bussen tar er till centrala Karlstad på en kvart. Området ligger naturskönt mellan sjöarna Alstern och Gapern där skogen finns runt knuten. Skolan kommer renoveras och stå klar hösten 2026.

Mer om mäklarna