Vallargärdet, Karlstad

Opalvägen 35

Såld
  • 5 rum
  • 139 kvm
  • Villa

FAMILJEVILLA I BARNVÄNLIGT OMRÅDE

Nu finns chansen att bli ägare till denna välskötta enplansvillan på barnvänliga och populära Vallargärdet! Lättskött tomt med angränsning mot skogen. Huset har genomgått renoveringar löpande under åren och håller hög standard, extra plus att huset värms upp i form av bergvärme!

Familjevilla om 139 kvm fördelat på 5 rok varav 4 sovrum i bra storlekar! Modernt kök som är renoverat 2019, stort vardagsrum med rikligt ljusinsläpp. Plats för både matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet når du bostadens hjärta, ett stort inglasat uterum som erbjuder gott om sällskapsytor! Uterummet följs av ett stort trädäck i sydväst läge. Vidare in i bostaden finner du separat tvättstuga, duschrum samt en WC. Huset erbjuder gott om förvaring!

Huset har genomgått många renoveringar genom åren, du hittar mer information om detta under fliken renoveringar.

Här bor ni i ett mysigt villaområde med förskola, låg- och mellanstadium på promenadavstånd. En matbutik och era idrotts- och kulturföreningar finns också i området. På cykelavstånd finns badplatser och bussen tar er till centrala Karlstad på en kvart. Området ligger naturskönt mellan sjöarna Alstern och Gapern där skogen finns runt knuten. Skolan kommer renoveras och stå klar hösten 2026.

Huset är besiktigat, välkommen hem!

Mer om mäklarna