Stockfallet-Lorensberg, Karlstad

Högbackagatan 8

Såld
  • 7 rum
  • 180 kvm
  • Villa

Mysig familjevilla i kanonläge på Stockfallets "gräddhylla"

Varmt välkomna till Högbackagatan 8 och denna renoverade och väl omhändertagna familjevilla i ett lugnt och barnvänligt område. Huset ligger i ett bra läge längst ner på en återvändsgata med gruslagd uppfart och ett rejält garage med ny motordriven port. Vidare runt huset finns en stor altan i soligt söderläge i direkt anslutning till köket samt ytterligare grönytor både på huset fram- och baksida.

Entrévåningen erbjuder ett nyrenoverat exklusivt kök från Epoq 2020 med fina stenbänkskivor och marmorkakel som stänkskydd. Delvis öppen planlösning till vardagsrummet och stora fönsterpartier och dubbeldörrar i glas ut mot trädgården vilket ger ett mycket bra ljusinsläpp. Helkaklat badrum från 2010, gästtoalett, två sovrum i bra storlekar. Samtliga golv och ytskikt är nyligen bytta. Vidare på övervåningen finner ni även här ett renoverat duschrum från 2013, ett stort allrum samt ytterligare tre sovrum. Stora renoveringar har även skett exteriört där fasaden på framsidan är bytt och tilläggsisolerats, nya 3-glas fönster har satts in på entréplanet samt att bergvärme har installerats. Sedan tidigare finns fiber indraget.

Området runt Högbackagatan ligger som en oas på Stockfallet omgivet av skog och promenadstråk. Inom gångavstånd finner ni flertalet lekplatser, Stockens ideella förening med aktiviteter för barnen och familjerna samt Fogdemyrens och Stockfallets förskola. Via Klarälvsbanan tar ni er snabbt in till Karlstad centrum på cykel alternativt med stadsbusslinje 3 inom promenadavstånd.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna