Sommarro, Karlstad

Timotejgatan 2

Såld
  • 6 rum
  • 179 kvm
  • Villa

Njut av älvutsikt och närhet till staden

Tvåplansvilla om 6 rum och kök för familjen med krav på såväl sällskapsytor som flera sovrum. Denna villa omfattar 179 välplanerade kvadratmeter med en öppen och luftig planlösning. På bottenvåningen finns generösa sällskapsytor samt ett rymligt avskilt kök. De stora glaspartierna i vardagsrum och matrum låter ljuset flöda in och ger en naturlig kontakt med den stora uteplatsen på baksidan. Kaminen bidrar med härlig värme. I direkt anslutning till köket finns utång till uteplats mot gatan. Huset har två våtutrymmen med duschmöjligheter samt separat tvättstuga som även inrymmer teknikutrymme. På övervåningen ligger 4 sovrum samt ett rejält allrum. Garage samt uppställningsplats för två bilar.

Båtbrygga med 27 båtplatser upplåtna med nyttjanderätt till områdets boende. Kö idag men möjlighet finns till andrahandsuthyrning.

Granne med Klarälvens blånande vatten, mitt bland äldre villabebyggelse och härliga grönområden ligger Södra Sommarro, och bara väntar på att just du ska hitta hem. Södra Sommarro bjuder på det bästa av det mesta. Ljus och rymd kombinerat med rejäla trädgårdar inger en känsla av sekelskifte men i modern tappning. Området består totalt av ca 48 villor med stora, härliga trädgårdar.

En välbyggd golfbana och skogsområden med både svamp och elljusspår ligger runt knuten. På Sommarro finns två mindre kommunala skolor och ett kooperativt daghem. Centralsjukhuset och närbutiker ligger i närområdet. Flera busslinjer förbinder området med resten av Karlstad

Mer om mäklarna