Romstad, Karlstad

Västerstrandsgatan 39

Såld
  • 6 rum
  • 175 + 3 kvm
  • Villa

Generöst radhus med fritt läge och kvällssol

Västerstrandsgatan 39 på omtyckta Romstad hittar vi detta fantastiska rymliga och ljusa radhus på hela 175kvm och isolerat dubbelgarage!

Västerstrandsgatan 39 på omtyckta Romstad hittar vi detta fantastiska rymliga och ljusa radhus på hela 175kvm och isolerat dubbelgarage!

Med mindre än 200 meter till Klarälvens kant och härliga uteplatser runtom huset blir det lätt att känna sig som hemma. Trälagd uteplats fram för morgonkaffet. Trälagd altan på baksidan med öppet fritt västerläge och kvällssol. Markiser finns.
Lättskött trädgård mot ett aktivitetsområde för barn och rekreation. Västerstrandsskolan (F-6) ligger på behagligt promenadavstånd från huset. Bergvik med köpcentrum ligger inom rimligt cykelavstånd.

Entreplan består av en inbjudande och generös hall och kök samt matplats. En perfekt central plats för familjen. Köket har sitt ursprung från 2009 och har uppdateras med delvis nya vitvaror från 2016. I hallen finns även en groventre med tvättstuga gott om förvaring. I hallen finns även ett wc-rum. Det generösa vardagsrummet med stora härliga fönsterpartier tar vid. Otroligt härligt ljus och lättmöblerat rum. Braskaminen ger skön värme. Utgång till trälagd uteplats med kvällssol.

Övre plan rymmer 4-5 sovrum av varierande storlek. Idag används det största rummet som sovrum och får då egen balkong med kvällssol, ett perfekt allrum kanske? Badrum med duschhörn och härlig bastu. Kaklade väggar och värme under klinkergolvet.

Ett morgondopp i älven följt av en frukost i solen blir väl sällan fel.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna