Råtorp, Karlstad

Stöpaforsgatan 9

Såld
  • 5 rum
  • 173 kvm
  • Villa

Möjligheternas hus

Välkommen till detta välskötta hus beläget i det charmiga området Råtorp. Här får du en unik möjlighet att bo i ett lugnt och fridfullt område, med närhet till vackra Klarälven, omgivande skogar och samtidigt ha bekvämt avstånd till centrum.

Välkommen till detta välskötta hus beläget i det charmiga området Råtorp. Här finns möljigheterna för den stora familjen, den egna företagaren eller den som vill hyra ut del av garaget.

Här får du en unik möjlighet och stor potential för att bo i ett lugnt och fridfullt område, med närhet till vackra Klarälven, omgivande skogar och samtidigt ha bekvämt avstånd till centrum. Läget är perfekt oavsett om man önskar en harmonisk eller aktiv livsstil. Här har du även tillgång till en mängd fantastiska faciliteter som golfbana, skidbacke och skola i närområdet.

Huset har ett ombyggt garage och erbjuder nu en bastu, gott om förvaringsutrymmen, 2 frysar samt matkällare, ett cykelrum med klinkergolv med en egen entré samt ett sovrum med golvvärme och utgång till altanen. Det stora dubbelgaraget är i utmärkt skick med klinkergolv och har även ett loft. Här finns även ett kontor/gästrum med parkettgolv samt ett helkaklat badrum med dusch, toalett, handfat och golvvärme. Renoveringar av ytskikt, ledningar och golvvärme utfördes under 2010-talet. Huset är utrustat med aluminiumfönster med 3-glas, vilket bidrar till en god isolering och energieffektivitet.

Här möts ni av en trevlig och öppen trädgård, som bjuder in till avkoppling och gemenskap. Här kan du njuta av soliga dagar eller koppla av med en bok i skuggan på den inglasade altanen som gör att du kan njuta av utomhuslivet året om, oavsett väderförhållanden. Här får du möjlighet att förlänga sommarkvällarna och skapa minnesvärda stunder. Sommarvatten för bevattning finns.

När du kliver in genom hallen möts du av stilfulla detaljer, som klinkergolv och spotlights i taket. Till höger finner du en praktisk tvättstuga som renoverades 2014 och sedan en passage till det ombyggda garaget, där taket yttertaket är omlagt med ny isolering och nytt innertak 2023.

Från hallen nås även ena sovrummet, badrum, toalett och en klädkammare. Sovrummet är utrustat med vackert furugolv som ger en varm och inbjudande atmosfär. Badrummet är helkaklat och renoverat år 2014, utrustat med en rymlig duschväggar i glas, handfat med kommod, spegelskåp, vägghängd toalett, en generös bänk och vägghylla samt en praktisk handdukstork.
Den separata toaletten på bottenvåningen är helkaklad och utrustad med toalett och handfat.

Vidare genom hallen möts ni av kök samt vardagsrum. det välskötta köket är från 80-talet är välutrustat med diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, delad kyl och frys samt en spishäll för att tillgodose dina matlagningsbehov. I vardagsrummet finner du ett vackert fanérgolv och en utgång mot trädgården på baksidan, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär.

På övervåningen finns två rum, ett stort vardagsrum som kan delas av till ett extra sovrum och ett sovrum. Vardagsrummet har stora fönster mot baksidan och en mysig heltäckningsmatta, samt en imponerande bokhylla. Sovrummet har vackert fanérgolv och utgång till en rymlig balkong där du kan njuta av lugnet och frisk luft.

Entrén är smakfullt utformad med en fin skifferentré som ger ett välkomnande intryck.

Missade inte chansen att äga detta välskötta hus med sina fantastiska egenskaper och perfekta läge.

Mer om mäklarna