Råtorp/Älvåker, Karlstad

Strandgärdesgatan 5

Såld
  • 6 rum
  • 165 kvm
  • Villa

DRÖMHUS ETT STENKAST FRÅN KLARÄLVEN PÅ POPULÄRA ÄLVÅKER/RÅTORP!

Varmt välkommen till ditt nya drömhem på populära Älvåker/Råtorp! Här erbjuds en påkostad 1-plansvilla byggt år 2007 med luftad puts fasad i ett av Karlstads mest populära kvarter!

När du kliver in genom entréns dubbeldörrar möts ni av en stor hall med praktiskt klinkergolv. Vidare in från hallen finner ni köket. Köket är modernt och utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, kyl & självavfrostande frys. Här finns även gott om förvaring i form av skafferi och köksskåp. Köket har en öppen planlösning mot matbordet och här finns även en köksö som ger en social miljö. Vardagsrummet är stort, ljust och luftigt med generösa fönster som släpper in naturligt ljus. Den höga takhöjden med ca 4,5m upp till nock ger en extra dimension av rymd. Detta är den perfekta platsen för underhållning och avkoppling.
Bostadens stora sovrum är rymligt med gott om plats för dubbelsäng och övrigt tillhörande möblemang. I anslutning till sovrummet finner du både husets stora badrum och klädkammare. De tre ytterligare sovrummen ger många alternativ och kan användas både till sovrum eller kontor.
Huset har två badrum. Det större badrummet är utrustat med badkar, dusch, toalett och handfat med kommod. Det andra duschrummet är utrustat med dusch, toalett och handfat med kommod. Bostaden erbjuder även en rymlig tvättstuga med TM, TT och en praktisk arbetsbänk med utfällbar strykbräda. Från tvättstugan når du garaget med plats för en bil.

Omkring huset finns en mysig trädgård med en hög häck som ger utmärkt insynsskydd. Stor altan på baksidan med söderläge samt en mindre mot väst. En grönskande och lättskött trädgård som bjuder in till avkoppling eller lek och bus, hörntomt.
Robotgräsklippare ingår.

Här bor du i ett tryggt och lugnt område med närheten till affärer, skola, förskola, bra bussförbindelser och cykelvägar in till Karlstad centrum.
Miljön här är fantastisk! Här kan du njuta av härliga promenader i naturen, löprundor på fina motionsspår i I2 skogen eller ta ett uppfriskande dopp i Klarälven ett stenkast bort. Den nya bron över till Färjestad kommer när den är klar ge dig även enkel tillgång till hockey såväl som ridhus.

Nu finns chansen att förvärva detta guldkorn, välkommen hem!

Mer om mäklarna