Norra Kroppkärr, Karlstad

Innersvängen 22

Såld
  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Villa

ENPLANSVILLA I FAMILJEVÄNLIGT OMRÅDE

Varmt välkommen till Innersvängen 22 och denna mysiga och välplanerade enplansvilla med gångavstånd till skola och lekplatser. Huset har en grönskande trädgård med ett altandäck i soligt söder- och västerläge, vilket nås från huset via köket. Här finns gott om plats för odlingar, lek och sena grillkvällar. Stenlagd framsida med plats för två bilar framför garaget.

Huset genomgick stora renovering 1999 med bl a nytt kök, badrum, tvättstuga och gästtoaletten. 2008 drogs fjärrvärme och fiber in och 2004 renoverades taket. Planlösningen erbjuder tre sovrum i bra storlek, ett mysigt och socialt vardagsrum med dubbeldörrar, ett stort kök med plats för tilltaget matbord för större sällskap samt både badrum och gästtoalett. Innanför köket finns den renoverade tvättstugan och groventré.

Huset ligger beläget på Norra Kroppkärr och har gångavstånd till Kroppkärsskolan (åk 1-6) samt flertalet lekplatser, fotbollsplaner och skogsområden. Vid Coop närbutik finns postutlämning samt stadsbusslinje nr 4 vilken tar dig in till Stora torget snabbt och smidigt. Inom området finns även pizzeria, sandstrand, och promenadstråk runt Kroppkärrssjön.

Mer om mäklarna