Lorensberg, Karlstad

Tjusbolsgatan 5

Såld
  • 6 rum
  • 136 kvm
  • Villa

Familjevilla med insynsskyddat poolområde på populära Lorensberg!

Familjevilla på en lugn gata med insynsskyddat poolområde som erbjuder sol hela dagen! Det är det perfekta stället för sommardagar fyllda med lek, avkoppling och underhållning. Lättskött hörntomt med gångavstånd till både förskola och skola.

Invändigt erbjuds hela fem sovrum, modern planlösning med stora sällskapsytor mellan vardagsrum och det fullutrustade köket. I vardagsrummet hittar du bostadens braskamin som höjer mysfaktorn, stora fönsterpartier som ger ett rikligt ljusinsläpp samt anslutningen till bostadens fantastiska poolområde med sol hela dagen. Vidare in i bostaden finner du ett helkaklkat badrum, tvättstuga, separat WC och hela 5 sovrum. Tre stycken på entréplan och två stycken på övre plan. Gott om förvaring i form av garderober och garage med förrådsdel.
Bra uppvärmning tack vare bergvärme och braskamin. Fiber är indraget.

Lorensberg är ett mycket familjevänligt område där du bor med gångavstånd till både förskola och skola. I närområdet finns även matbutik, fotbollsplan, lekplatser och vackra löpspår. God kommunikationer med buss till centrum och Karlstads övriga delar.

Huset är besiktigat, välkommen hem!

Mer om mäklarna