Hultsberg, Karlstad

Maja Råds väg 2

Såld
  • 6 rum
  • 178 kvm
  • Villa

Väl tilltagen villa på hörntomt med bergvärme och varmgarage!

Denna fantastiska villa har allt du behöver för ditt framtida hem! Byggnaden är utrustad med en effektiv bergvärmeanläggning, ett praktiskt varmgarage samt förråd och isolerat fristående hemmakontor. Nära stadskärnan med enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda. Välkommen hem!

Huset består av öppna ytor och stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Här finns gott om plats för hela familjen med fyra sovrum, ett rymligt kök, vardagsrum, allrum, kontorsrum, flertalet klädkammare samt två duschrum, bastu och ett badrum! Uppvärmning sker genom bergvärme (ny pump april -22) och ett bekvämt varmgarage med direkt ingång till huset. Hörntomten har en stor trädgård samt uppställningsplats för 4 bilar, friggebod samt isolerat fristående hus på gården med indraget Comhem som lämpar sig föredömligt för hemmakontor! Här finns även härliga uteplatser där du kan njuta av sommardagar och utomhusaktiviteter.
Egen brunn för trädgårdsbevattning finns på gården!
Säljaren låter meddela att spis samt tvättmaskin kommer ersättas till helt nya maskiner innan tillträde.

Boendet ligger på en mycket populär adress och har enkel närhet till Karlstads stadskärna, samt Bergvik köpcenter med alla dess butiker och restauranger. Hultsbergsskolan når ni med en kort promenad. Här är en skola med cirka 500 elever från förskoleklass till årskurs 9. På skolan finns också tre fritidshem för yngre och äldre elever samt en träningsskola.
Missa inte chansen att bli ägare av detta fantastiska hus på en av de mest eftertraktade gatorna i Karlstad. Varmt välkommen at göra en intresseanmälan!

Mer om mäklarna