Hagalund, Karlstad

Duvkullegatan 13

Såld
  • 6 rum
  • 125 kvm
  • Villa

Parhus på omtyckta Hagalund

Varmt välkomna till Duvkullegatan 13 och detta härliga parhus på Hagalund, perfekt för barnfamiljen!
Mycket väl omhändertaget med flertalet renoveringar som är gjorda genom åren. Entréplanet genomsyras av luftiga social ytor med vardagsrum, stort kök med matplats samt utgång till altanen med tak i skönt västerläge. Kombinerat badrum och tvättstuga som renoverades 2015. En trappa upp finns tre sovrum, allrum och badrum som även det renoverades under 2015. Här har vinden inretts som gör att man kan få ett extra sovrum, kontor eller varför inte ett extra rum för socialt umgänge. Fiber är indraget i fastigheten.

Utemiljön är något utöver det vanliga med grönskande trädgård, lekstuga och en stenlagd uteplats. Ny stenläggning samt mur på framsidan ger ett stilrent och välvårdat intryck. Fristående garage med förrådsdel där du får plats med mycket förvaring.

Området Hagalund är ett lugnt villaområde med flertalet lekplatser, grönytor, fotbollsplan samt skogsområde. Ni når Hultsberg förskola samt nyrenoverade Hultsbergsskolan med upp till årskurs 9 via gångvägen precis vid sidan av huset som gör att ni slipper korsa någon bilväg. Bra bussförbindelser med stadsbuss nr 1 och 5 vilka tar dig till Stora Torget alternativt Bergviks handelsområde. I Våxnäs centrum finns bekvämligheter som affärer med postombud, kiosker, apotek och restaurang.

Mer om mäklarna