Gustavsberg, Karlstad

Alfens väg 31

Såld
  • 5 rum
  • 140 kvm
  • Villa

Väldisponerat radhus med det lilla extra på omtyckta Gustavsberg!

Välkomna till detta rymliga och välplanerade radhus på Gustavsberg. Huset är väl omhändertaget och har renoverats löpande genom åren. Lösningarna är genomarbetade och färgval och materialval håller ihop genom hela huset. Det är ett bekvämt boende med altan både på fram- och baksidan. På framsidan erbjuds en härlig, trälagd uteplats med pergola och en stor platsbyggd sittbänk. Skyddad träaltan med tak på baksidan och stenlagd uteplats med utekök.
Radhuset har två våningar med väl tilltagna och smarta ytor. Huset har på övervåningen tre sovrum för hela familjen och ett allrum. Ett fantastiskt badrum med inkaklat inbyggnadsbadkar, gott om förvaringsmöjligheter och i övrigt detaljer som platsbyggda garderober, specialdesignat trappräcke och dimmers till belysningen i samtliga rum (utom tvättstugan).
På nedervåningen finns ett stort vardagsrum med ekparkettgolv, ljust fint kök med annorlunda detaljer, och ett underbart ljusinsläpp från glaspartiet som vetter ut mot pergolan. Här finns även en gästtoalett och tvättstuga med dusch.
Stadsnätet finns indraget och plats i garage följer huset.

Området är bilfritt och mycket barnvänligt och levande med egen lekplats och fotbollsplan nära huset som spolas vintertid till skridskobana. Närhet till förskola, skola, skog & natur, vårdcentral, bussförbindelser samt livs. Gott om bussförbindelser där du snabbt och enkelt tar dig till Bergviks köpcentrum och IKEA i ena riktningen eller in till Karlstad centrum på knappt 10 minuter, och cykla tar inte längre tid det.

Huset är besiktigat.

Varmt välkomna hem!

Mer om mäklarna