Grava, Karlstad

Våle 722

Såld
  • 180 kvm
  • Villa

Fantastisk fastighet med historiska vingslag från 1700-talet!

Varmt välkommen till Våle 722.

Drygt sju minuter från Skåre och ca 15 min från Karlstad stadskärna finner du denna fantastiska plats på landet!
Med vy över grönskande ängar och en unik fastighet med en varm historisk känsla, bevarade detaljer och gediget materialval är detta ett tillfälle sällan marknaden erbjuder!

En omsorgsfullt renoverad bostad med otroligt mycket charm. Kilsågat trägolv från egen skog, balkar i taken och fina fönster i gammal stil.
Första plan erbjuder en välkomnande hall med golvvärme, allrum med en värmande braskamin och rymligt kök med gott om arbetsytor. Här finner du även vedspis, mathiss från köket till andra plan och ljusinsläppet från fönster åt tre väderstreck är underbart. Från köket når du bostadens baksida och den grönskande trädgården.
I markplan finner du även tvättstuga och wc.
Andra plan erbjuder en fantastisk festvåning med öppen spis. Idag används detta rum som allrum, men för den som vill dela upp ytan till två mindre rum finns möjligheten. Vidare finner du ett sovrum, dressing room och badrum.
Tredje plan är idag ett stort charmigt allrum med vackra synliga balkar och en generös takhöjd. Här finns även möjlighet till ytterligare sovrum om så önskas.

Till fastigheten hör ett timrat magasin uppfört som spannmålslager och som använts som verkstad och garage. Dessutom finns en stor isolerad lada som fungerat som lager.

I övrigt är fastigheten utrustad med jordvärme, fiber och centraldammsugare.

Nu finns chansen att förvärva detta guldkorn många bara drömmer om.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning.

Vi ses!

Mer om mäklarna