Fantastisk vy över älven!

Grava, Karlstad

Grava-Rud 786

Såld
  • 5 rum
  • 130 kvm
  • Villa

DRÖMLÄGE VID KLARÄLVEN! RYMLIG ENPLANSVILLA MED ENASTÅENDE VY!

Unik chans att förvärva en vacker enplansvilla unikt placerad längs Klarälvens glittrande vatten. Här bjuds på en vy som få kan jämföra sig med ? föreställ dig att vakna upp varje morgon och avsluta dagen med att skåda längs med älvens lopp, med naturens skiftningar som bakgrund.

Unik chans att förvärva en vacker enplansvilla i ett fantastiskt läge längs Klarälven. Här bjuds på en vy som få kan jämföra sig med. Föreställ dig att vakna upp varje morgon och avsluta dagen med att med att njuta av älven, med naturens skiftningar som bakgrund.
Denna pärla är designad för att maximera utsikten över Klarälven. Varje fönster i hemmet verkar rama in ett levande konstverk, vilket skapar en känsla av harmoni och balans oavsett var du befinner dig inomhus.

Fastighetens läge är oslagbart. Medan solen gör sin dagliga resa över himlen, kan du njuta av den strålande eftermiddagssolen som ger huset ett gyllene skimmer, perfekt för avkopplande stunder på terrassen eller varför inte en stund med en god bok i favoritfåtöljen. Poolen (8x4) med sitt inbjudande trädäck skapar en harmonisk plats för avkoppling och njutning. I fastighetsregistret finns det inskrivet servitut för båtplats/badplats.

Inte bara vyn imponerar; fastigheten är belägen på en generöst tilltagen tomt, vilket erbjuder rikligt med utrymme för trädgårdsintresserade, lekytor, eller kanske din egen köksträdgård. En verklig oas för den som värdesätter både naturens skönhet och privatliv. Endast 15 minuter från Karlstads stadskärna!

Sammanfattningsvis, om du drömmer om ett hem där Klarälven står i centrum, där lugnet från älvens ljud blir din dagliga melodi, och där varje kväll kan avslutas med att se den sänkande solen i väster, då har du hittat rätt. Välkommen till Grava-Rud 786!

Mer om mäklarna