Granhult, Karlstad

Granhultsliden 19

Såld
  • 5 rum
  • 149 kvm
  • Villa

160 kvm uteplats med spabad och inglasat uterum

Hemtrevlig enplansvilla från Trivselhus från år 2000 med vattenburen golvvärme, garage och carport samt en 160 kvm terrass som inkluderar både spabad och inglasat uterum. Villan har en öppen planlösning med trevliga vinklar, 4 sovrum och två helkaklade badrum, varav det ena med bastu.

Genom entrén möts man av en mycket rymlig hall i klinker med tillhörande klädkammare och öppen planlösning mot kök och vardagsrum. En av de första sakerna man lägger märke till när man kliver in genom entrén är braskaminen som sprider en mysig värme i huset. I vardagsrummet finns det gott om plats för både matbord och soffgrupp och de stora fönsterpartierna släpper in ljus från det inglasade uterummet som också går att nå genom vardagsrummet. Rummet har även en öppen planlösning mot det moderna ljusa köket som har en stor köksö med häll och fläktkåpa riktat mot det charmiga burspråket, vilket bidrar till ett trevligt ljusinsläpp. Det är även utrustat med stor kyl och frys, inbyggd ugn och micro samt diskmaskin. Från köket nås även tvättstugan med klinkergolv, tvättmaskin, torktumlare och centraldammsugare samt groventré ut mot terrassen.

Enplansvillan består av fyra sovrum, samt två badrum varav ett är utrustat med en mysig bastu som rymmer hela familjen. I den inre delen hittar vi villans masterbedroom som får plats med en stor dubbelsäng och härifrån kan man även nå det inglasade uterummet. Sovrummet ligger i anslutning till en nuvarande walk in closet som lätt kan monteras ner om så önskas, samt det stora badrummet i blått klinker och vitt kakel som har skjutbara duschväggar, WC, spegelskåp, handfat och kommod. Samtliga sovrum har parkettgolv precis som vardagsrummet och de två mindre sovrummen passar perfekt som barnrum. Mellan de två mindre sovrummen finns även det mindre duschrummet med gråa klinker och vita kakelplattor, handfat med stor spegel, WC, duschhörna samt anslutning till bastun.

Enplansvillan är belägen i ett lugnt och barnvänligt område med begränsad trafik och endast fyra minuters gångväg till närmsta lekplats och åtta minuter till närmsta förskola. Universitetet ligger inom promenadavstånd. Närbutiken direkten ligger sju minuter bort och passar utmärkt att handla snacks och dricka på till fredags myset. För den hurtige finns det också ett löpspår sju minuter bort. Närmsta bussförbindelse ligger 600 meter från villan och där kan man hoppa på linje 1 för att ta sig hela vägen in till centrum utan byten. Det går även att kliva av vid universitetet och byta linje om så önskas.

Varmt välkomna!

Mer om mäklarna